Over mij

Ik ben Marten Heijs en op woensdagmorgen tussen acht en half negen plaats ik een nieuw stukje op mijn blog. Meestal zijn het korte verhaaltjes of impressies. Een volger noemde ze “colums zonder krant”. Daar kon ik me wel goed in vinden. Wil je mijn blog ook volgen, stuur me dan een mailtje (martenheijs@gmail.com) of druk  rechts onderaan  deze pagina op het blokje  ‘volg’. Je krijgt dan regelmatig een nieuw stukje in je mail. Soms elke week, soms duurt het een poos.Op het moment ben ik bijvoorbeeld met wat langer schrijfwerk bezig.

Soms vragen mensen waarom ik die stukjes schrijf, zonder dat ik er een cent wijzer van word. Ik weet het niet. Ik vind het leuk. Het liefst schreef ik elke dag een stukje, maar er moeten nu eenmaal nog allerlei andere dingen gebeuren. Af en toe droom ik er van dat ik zoveel volgers heb, dat heel Nederland stil valt zodra mijn nieuwe stukje verschijnt, maar ook als ik maar een enkel volger had, schreef ik evengoed nog door. Op de een of andere manier is het belangrijk. Wil je mijn blogs delen op Facebook of Twitter? Graag. Zet wel mijn naam er bij.

En voor het overige. Ik ben geboren in 1962, woon in Deventer en ben docent op Saxion. Mijn stukjes schrijf ik in de directiekamer van een oude school. Ik woon samen, heb twee kinderen, lees, studeer, kook, loop hard en schrijf. Af en toe lees ik voor op kleine festivals of schrijf ik een blog in opdracht. Heb je vragen? Mail gewoon.

Das ist mein Spiel

Das ist mein Spiel: ich spiel, da ich allein,
zu zwein zu sein, viellecht sogar zu drein.
Ich spiel mir vor, ich wäre doppelt viele,
Ich spiele dass ich spiele, dass ich spiele.

(Hans Schlesinger)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s